Linkblog

Archívum

ÜDVÖZÖLLEK!

Ez a Tér-Idő zenekar hivatalos blogja.
Kellemes böngészést!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Szerzők

2009.01.15. 12:50 balubadmf

Tér-Idő

Bemutatkozik a Tér-Idő zenekar.

A bevezetőm tárgya az újra működő Tér-Idő zenekar, amely a Hammer music gondozásában már megjelent egy válogatáson. Én Bátorfi Attila vagyok a zenekar énekes-gitárosa. A 90'es években alakult zenekarról van szó. Egyfajta fúziója a progresszív rocknak, tele energiával a melankólikusabb hangvételű daloktól a keményebb rockig. Zenei örvénynek tudnám leírni.

Alapító tagok: Gilián Gábor dob(Ex Ferenczi György,S-modell ,Soundtrack,stb..) Phillip László basszusgitár ( Üllői úti Fuck,Rouge,stb..) jó magam (Magyar Szabvány,S-modell,Keleti-pu,stb...) Lehetőséget keresünk a hanganyagunk kiadásához,amely 94'-ben a Yellow stúdióban készült.Természetesen új felvételekben is gondolkodunk. Mostani formációnkban résztvevő ismert előadók : Kőszegi Zsolt ének ( Joe Coocker Tribute Band, S-modell), Nagy "Liszt" Zsolt billentyű ( S-modell, St.Martin, Alapi Band), Szőke Zoltán basszusgitár ( INKA-H U2 Tribute Band). Vendégeink voltak még: Répássy Gábor ének (Treff), Pribil György gitár ( Kimnowak,S-modell) a lemezen hallható még Novák Péter is (Kimnowak) .....

Koncertekre készülünk és szeretnénk a lemez kérdést megoldani, ill.szponzort találni. Ha esetleg kíváncsiak vagytok hanganyagra,azt készséggel eljuttatjuk hozzátok.Ennek letöltésére is van lehetőség.A Youtube-on egy pár számot megtekinthettek igaz a minőség sajnos nem a legjobb.


Kapcsolat:
ter-ido@ter-ido.hu

Szólj hozzá!

Címkék: mp3 zene rock zenész blues zenekar zeneírás téridő zeneajánló progresszív rock tér idő ter ido.blog.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://ter-ido.blog.hu/api/trackback/id/tr69879469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása